Garanti

Solid erbjuder en bilgaranti som är utformad för att ge bästa möjliga trygghet för just din bil. Garantins omfattning bestäms utifrån ålder och antal mil din bil har gått. Den är därför uppdelad i Small, Medium och Large.


Large

Large är vår mest omfattande garanti som omfattar de flesta mekaniska och elektroniska komponenterna. I princip är det bara delar som omfattas av normal service och underhåll som inte ingår i Large. Large är förmodligen den mest omfattande garantin för begagnade bilar på marknaden. Denna garanti går att få på bilar som är max 7 år och har en kilometersträcka på max 120 000 km.

 

Medium
Medium kompletterar Small med ytterligare en rad mekaniska och elektroniska komponenter i bilen. Denna garanti går att få på bilar som är max 10 år och har en kilometersträcka på max 170 000 km. Exempel på komponenter som omfattas:
ABS-styrenhet, ABS – tandhjul, AC-Kompressor, AC-styrenhet, Airbagmodul, Airbagstyrenhet, Bromscylinder, Bromsförstärkare, Drivaxel, Generator, Hallgivare, Kamaxelgivare, Kardanaxel, Laddtrycksregulator, Luftmängdmätare, Moment-omvandlare, Motorns invändiga rörliga delar, Motorstyrenhet, Motortempgivare, Oljekylare, Servopump, Spindelhus, Startmotor, Styrväxel, Termokontakt, Turboaggregat, Viskokoppling, Växellådans invändiga rörliga delar, Växel länkage


Small
Small är utformad för dig som köper en något äldre bil och/eller med högre körsträcka. Small omfattar de väsentligaste delarna i bilens drivlina. Denna garanti går att få på bilar som är max 10 år och har en kilometersträcka på max 220 000 km. Exempel på komponenter som omfattas:
Airbagmodul, Bromsförstärkare, Generator, Kardanaxel, Momentomvandlare, Motorstyrenhet, Oljekylare, Servopump, Motorns invändiga delar, Startmotor, Viskokoppling, Växellådans invändiga delar
Solid Fritidsgaranti


Service
När du hämtar din nyinköpta bil är en uppdatering av service och ett funktionstest utfört. För att garantin ska gälla under garantitiden är det viktigt att du sköter underhåll och service enligt tillverkarens rekommendationer.

Vid skada
Vid en skada kontaktar du oss så hänvisar vi dig till den verkstad som snabbast och bäst kan avhjälpa felet. Verkstaden använder vårt skadesystem som är byggt för att på ett effektivt sätt ta reda på felet så att din bil kan repareras så fort som möjligt. Ring 044242500 så hjälper vi dig!

För mer information
Kontakta någon av våra säljare på 08 544 900 00 för mer information!

Hitta till oss

Öppettider

Måndag-fredag 10.00-18.00
Lördag-söndag 11.00-15.00